Çağrı Merkezi 444 55 60

10 Tonluk Su Deposu

Ürün Özellikleri
  • Ağırlık 180 kg
  • Genişlik / Çap 245 cm
  • Yükseklik 240 cm
  • Kalınlık 10 mm
  • Manşon 1 "
  • Kapak 44 cm
  • Kapasite 10.000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

10 tonluk su deposu modelleri Dünya’nın hemen hemen her yerinde kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle suyun değerli olduğu Afrika kıtasındaki pek çok ülke su deposu ürünlerimizden kullanmaktadır. Polietilen tankların çok kullanılmasının asıl sebebi ise depolar arasındaki en uygun fiyat etiketine sahip olmasından kaynaklanmaktadır. 

1 tonluk su deposu çeşitleri depo iç hacminden ötürü genellikle sanayi alanında kullanılmaktadır. Üretilen çoğu ürün, 10 ton su deposu ürünlerimizin içerisinde depolanarak, asıl kullanıcısına doğru sevk edilir veya farklı bir ürün üretmek amacıyla farklı bir üretim alanına taşınmak amacıyla kullanılmaktadır. 10 ton su deposu genel olarak kullanım amaçlarına baktığımızda ise herhangi bir içeriğin depolanarak korunması, sevk edilmesi veya ihtiyaç anında tahliye edilerek kullanılmasını sağlayan araçlardır.

Sanayilerin yanı sıra 10 ton su deposu modelleri kırsal bölgelerde de oldukça fazla kullanılmaktadır. Üretilen turşuların veya süt gibi mahsullerin korunması gibi amaçlar doğrultusunda çiftçilerimize destek olmaktadır. Daha sağlam olduğu gerekçesiyle paslanmaz olan depolar daha fazla kullanılmaktadır. Özellikle 10 tonluk su deposu fiyatları Ankara bölgede oldukça uygun belirlenmiştir. 

10 Tonluk Su Deposu Fiyatları

10 tonluk su deposu fiyatları olabildiğince ekonomik belirlenmektedir. 10 tonluk su deposu fiyatları kıstas olarak hammadde bazında değişkenlik göstermektedir. Çünkü depo üretimindeki asıl maliyet hammaddelerden oluşmaktadır. Fakat özellikle 10 tonluk su deposu fiyatları Ankara bölgede oldukça uygundur.

10 tonluk su deposu fiyatları belirlenirken tüketicilerin maddi güçleri de göz önünde bulundurulmuştur. Bu sebepten ötürü 10 tonluk su deposu özellikleri arasında çok yönlülükte bulunmaktadır. Bu sayede fiyatlar ve depolar pek çok ihtiyaca çözüm olabilecek şekilde üretilmektedir. Bunların yanı sıra 10 tonluk plastik su deposu ürünlerimiz en uygun fiyat etiketine sahip depolardır. 10 tonluk plastik su deposu ürünlerimizin fiyatlarının uygun olmasının en temel sebebi ise üretim şekilleridir. 10 tonluk plastik su deposu modelleri monoblok üretim şekli ile üretilmektedir. Söz konusu üretim şeklinde depolar çok hızlı ve sağlam bir şekilde üretilebildiği için fiyatları diğer depolara göre oldukça uygun kalmaktadır.

10 Tonluk Su Deposu Hammadde Özellikleri

10 tonluk su deposu özellikleri arasında önemli bir yer kaplayan bölüm depoların imal edildiği hammaddeleridir. Depo üretimine uygun olan üç hammadde bulunmaktadır. Uygun olan o hammaddeler polietilen, polyester ve paslanmaz çeliktir. Bu hammaddelerin depo üretimine uygun olmasının asıl sebebi depolanan içeriğe herhangi bir olumsuz etkisinin olmamasıdır.

10 ton su deposu ürünlerimizin hammaddeleri bazında bazı üstünlükleri ve ortak özellikleri bulunmaktadır. Ortak özellikleri arasında; bütün hammaddelerin zararlı ışın yalıtımının bulunmasıdır. Ayrıca bütün 5 tonluk su deposu son teknoloji üretim sistemleri kullanılarak üretilmektedir ve iki yıl boyunca imalat hatalarına karşı firmamızın garantisi altındadır.

Polietilen 10 tonluk su deposu modelleri diğerlerinden biraz farklı bir üretim şekline sahiptir. Tek parça halinde üretilirler. Bu üretim şekline monoblok üretim denir. Mono kelime anlamı olarak bir anlamına gelir, blok kelimeside bölüm veya parça anlamına gelmektedir. Böylece ek veya perçin olmaksızın üretilmektedir. Polyester 10 tonluk su deposu modelleri ise kimyasal dayanıklılıkları ile popüler hale gelmiştir. Paslanmaz çelikten üretilen tanklar ise sağlamlıkları ile ön plana çıkarlar. Sağlam olmalarının temel nedeni ise çeliğin sert yapıda olmasıdır. Polyester ve paslanmaz çelikten üretilen tanklar benzer üretim şekline sahip olduğundan her iki depolarda yerinde montaj özelliğine sahiptir.

10 Tonluk Su Deposu Teknik Özellikleri

10 tonluk su deposu özellikleri arasında önemli bir yeri olan teknik özellikleri de bulunmaktadır. 10 tonluk su deposu ölçüleri kilogram bazında ortalama olarak 180 kilogramdır. Diğer 10 tonluk su deposu ölçüleri ise depo tasarımına göre değişkenlik göstermektedir. 10 tonluk su deposu ölçüleri depo fiyatlarını çok fazla etkilemez fakat deponun imal edildiği ana hammaddesi depo fiyatlarını etkilemektedir. 

Depoların genel olarak çalışma ısı oranı en sıcak +50 ile +80 derece arasındadır. Depolanan bazı içerikler, yapısı gereği sıcak olarak depolanmak zorundadır. Bu sebepten dolayı depoların çalışma ısı oranları önem arz etmektedir. Sizlerde pek çok avantajı bulunan bu depolardan satın almak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Polietilen Dikey Depolar
50 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
100 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
200 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
300 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
500 Litre Su Deposu
Polietilen Dikey Depolar
500 Litre Boru Tipi Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
750 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
1000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
1000 Litre Boru Tipi Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
1500 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
2000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
3000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
4000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
5 Tonluk Su Deposu
Polietilen Dikey Depolar
8000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
15000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
20000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
25000 Litre Dik Depo
Renk Kodu Seçiniz
Teklif Al
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×