Çağrı Merkezi 444 55 60

3. Köprü Yolu İçin 50 Tonluk Depo Ürettik

İstanbul'da yapımı devam eden tamamlandığında boğazın 3. köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim köprüsünün bağlantı yollarında da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Polyester büyük tonajlı depoların lider markası Karmod, Şile Ağva bölgesinde yol yapımını üstlenen MKC Grup için 50 tonluk su deposunun üretimini gerçekleştirerek kullanılmak üzere firmaya teslim etti.

Yapımı mukavemet ve dayanım açısından uzmanlık gerektiren 50 ve 100 tonluk yüksek tonajlı depolar üreten Karmod sektörde 30 yıla yaklaşan deneyime sahip. Karmod İstanbul Tuzla'daki üretim tesislerinde imal ettiği su depolarını kullanıma hazır olarak müşterilerinin kullanacakları yere sevk ediyor.

Karmod Ar-Ge sistemiyle geliştirdiği demonte yerinde montaj depolar da üretmektedir. Demonte modüler parçalı ürünler bina altı gibi özellikle girişi dar mekanlar için özel tasarlandı. Parçalı olarak kolayca sevk edilebilen depolar yerinde Karmod uzmanlarınca kurulum yapılarak teslim edilmektedir.

Karmod polyester yüksek tonajlı depolar toprak altı şartlarında da kullanılabilecek mukavemete sahiptir. Su, asit, petrol gibi sıvılarla beraber çok sayıda kimyasalın depolanmasında da güvenli kullanım özelliği içerir.

3. Köprü Yolu İçin 50 Ton Su Deposu

20 Ocak 2022
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×