Çağrı Merkezi 444 55 60

Mobil WC Kullanım Alanları ve Avantajları

Karmod Plastik, mobil wc üretimi ile ürün gamına yeni bir ürün daha eklemiş oldu. Birçok alanda ihtiyaç duyulan mobil wc, artık Karmod Plastik üretim kalitesi ve güvencesiyle hedef kitlesine ulaşacak.

Mobil wc aynı zamanda seyyar tuvalet olarak da biliniyor. Seyyar tuvalet, kolayca taşınabilmesi, farklı yerlerde kurulum ve kaldırılmasındaki kolaylık nedeniyle birçok alanda tercih ediliyor. Film setleri, etkinlik alanları, şenlik ve piknik bölgeleri, şantiyeler ve plajlar seyyar tuvaletin en çok tercih edildiği yerler olarak öne çıkıyor.

Bu portatif tuvaletlerin tercih edilmesinde çeşitli etkenler öne çıkıyor. Pratik olarak kurulumu, kullanıma hazır olması, sağlığa uygun kullanım sağlaması portatif tuvaletlere talebi artırıyor.

Karmod Plastik portatif tuvaletleri 180 lt. temiz su deposu hacmine sahip. Ürün bu haliyle seyyar kullanıma hazır. Ayrıca su tesisatı bağlantısı da bulunuyor. Böylece şebeke suyunun olduğu bölgede portatif tuvalete su bağlantısı yapılarak sabit kullanım da sağlanabiliyor.

Mobil Wc'ler

04 Nisan 2022
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×