Çağrı Merkezi 444 55 60

Lunaparklara Alternatif Su Kaydırakları

Tatile adrenalin katan su kaydırakları bu yaz da çok talep görüyor. Bunu bilen otel sahipleri havuzlarını su kaydırakları ile donatarak yaza hazırlıklı girdi. Böylece tatilciler havuzlarda sakince yüzmenin yanı sıra adrenaline doyuyor.

Su kaydırakları sadece tatil bölgelerinde bulunmuyor. Aynı zamanda evinin bahçesinde havuz olan bireyler de, havuz kaydırağı olarak da bilinen bu su kaydıraklarından alabiliyor. Nakliyesi, kurulumu ve fiyatı makul olan su kaydırakları yeni dönemde havuzlu evlerin-villaların ve sitelerin tercihi oldu.

Havuz kaydırağı ebeveynler için oldukça kolaylık sağlıyor. Çünkü havuzuna bir havuz kaydırağı alan anne babalar çocukların çok eğleneceği bir eğlence aracına sahip oluyorlar. Böylece çocuklar ev ve site bahçelerinde eğlenceye doyarken anne babalar da onları lunaparklara götürme zahmetine girmemiş oluyorlar.

Metropol yaşamında çocukların güvenliği de önemli. Çocukların kalabalık eğlence yerlerinde kaybolma veya bir yaralanma riskinin olduğu da göz önünde bulundurulursa, doğrudan bahçedeki havuza alınacak bir havuz kaydırağı çok daha anlamlı hale geliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karmod Plastik Genel Müdürü Talay Öztürk “Çocuklarımızın güvenle eğlenmesi için Karmod su kaydırağı iyi bir tercih. Bu su kaydırağı velileri çocuklarını dışarıda eğlenmeye götürme zahmetinden kurtarıyor. Hem kurulumu basit hem kaza riski olmayan güvenli ve pratik bir eğlence aracı” diye konuştu.

Karmod Plastik eğlence yerlerinde su kaydırağına olan talebi göz önünde bulundurarak havuzlu her eve, villaya ve siteye kolayca alınıp, hemen kullanıma başlanacak havuz kaydırağının üretimlerine başlamıştı.

04 Nisan 2022
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×