Çağrı Merkezi 444 55 60

Yapı Fuarı 2016 Tamamlandı

Hazır yapılar sektörünü de yakından ilgilendiren 39. Yapı Fuarı - Turkey Build 2016, 10 - 14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olan fuar gelenekselleşmiş durumda. Yapı Fuarı her yıl Mayıs ayında ziyaretçilere kapılarını açıyor ve 39 yıldır istikrarla yapılmaya devam ediyor. Fuar önceki senelerde olduğu gibi bu yıl da Beylikdüzü’nde, Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Yapı fuarı, Gayrimenkul sektörünün ana unsurlarının yanı sıra sektörü ilgilendiren hemen hemen her alanda üretici, aracı, müşteri ve potansiyel müşteriyi bir araya getiriyor. Böylece hem sektörün canlanması hem de yeni birçok iş bağlantıların kurulmasını sağlıyor. Fuar ayrıca yurt dışından ağırladığı birçok yabancı şirket ve uzmanla uluslararası bir nitelik taşıyor.

Yapı fuarında stantları yer alan bazı alanlar şöyleydi: Kaba yapı malzemeleri, tesisat, doğrama, kapı-pencere, çatı, yalıtım malzemeleri, asansör, tesisat, banyo-mutfak donanımları, aydınlatma, yazılım, otomasyon, iş makineleri, el aletleri, prefabrik, çelik yapılar ve su depolarına ev sahipliği yapmıştır.

39. Yapı Fuarı - Turkey Build 2016 önceki yıllarda olduğu gibi yine sektörün dinamizmine katkıda bulunarak sona erdi.

05 Eylül 2022
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×