Çağrı Merkezi 444 55 60

1000 Litre Dik Depo

Ürün Özellikleri
  • Ağırlık 30 kg
  • Genişlik / Çap 95 cm
  • Yükseklik 161 cm
  • Kalınlık 5 mm
  • Manşon ¾ "
  • Kapak 32 cm
  • Kapasite 1000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

Bugün hemen hemen her yerde kullandığımız depolama ürünlerinin birçok farklı özelliği ve avantajı bulunmaktadır.  su deposu kategorisinde yer alan modelimizin en büyük avantajı dik bir tasarıma sahip olmasıdır. Bu tasarımından ötürü modelimizin endüstriyel kullanımı oldukça fazladır. Yan yana istiflenebildiğinden dolayı hammadde ve maddelerin nakliyesi hususunda da kullanılabilmektedir. Modelimizin genel olarak kullanım amaçları kapsamında baktığımızda organik veya kimyasal içeriklerin korunması için depolanması, sevkiyatı ve tahliye edilmesine imkan tanıyan araçlardır.

Modelimiz yüksek mukavemetli, hafif, dayanıklı, kimyasal dayanıklı ve su geçirmez özelliklere sahiptir. Ayrıca, bu depolar genellikle yüksek sıcaklıklarda kullanıma uygun ve düşük maliyetli olmaları nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle evlerde, tesislerde ve endüstriyel yapılarda su saklama için kullanılırlar. Dik tasarımlı modelimiz ayrıca çeşitli endüstriyel uygulamalar için de kullanılabilir, örneğin su arıtma tesislerinde su toplama ve depolama, tarımsal çiftliklerde sıvı gübre saklama ve bahçe sulama için kullanılabilir. Ayrıca depolar, genellikle polietilen malzemeden yapılmıştır, ancak diğer malzemeler de kullanılabilir,

1986 yılında başladığımız depolama ürünleri üretmeye, bugün en kaliteli hammaddeleri ve son teknoloji üretim sistemleri kullanarak devam etmekteyiz. Modelimiz dahil olmak üzere birçok depoyu oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü şekilde üretiyoruz. Ayrıca tüm ürünlerimize iki yıl boyunca imalat hatalarına karşı garanti sunmaktayız. 

1.000 Litre Polietilen Dik Depo Modeli

5 tonluk su deposu kullanım hacmi bulunan modelimiz dik olarak tasarlanmış bir polietilen malzemeden yapılmış bir tanktır. Dikey tasarımı sayesinde pek çok alanda kullanılmaktadır. Polietilen kullanılarak üretilen modelimizin birçok avantajı bulunmaktadır. Polietilen, polimer bir malzeme olup, polimerler polimerizasyon sırasında monomerlerin birbirlerine bağlanmasıyla oluşur. 

Polietilen, yüksek mukavemetli, hafif, dayanıklı, kimyasal dayanıklı ve su geçirmez özelliklere sahiptir. Bu nedenle, depo olarak kullanılmak için idealdir. Polietilen, ayrıca yüksek sıcaklıklarda kullanıma uygun ve düşük maliyetli olması nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Polietilen, ayrıca çeşitli endüstriyel uygulamalar için de kullanılabilir, örneğin su arıtma tesislerinde su toplama ve depolama, tarımsal çiftliklerde sıvı gübre saklama ve bahçe sulama için kullanılabilir.

Polietilenin bünyesinde barındırdığı tüm özellikler otomatikmen modelimize de geçmektedir. Polietilen gıda temasına uygun ve UV yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca kolayca temizlenebilmektedir. Temizlik yaparken ağır kimyasal ve parfüm içeren temizleyicilerin kullanılmaması önerilmektedir. 

1.000 Litre Polietilen Dik Depo Teknik Özellikleri

1 tonluk su deposu modelimizi incelediğimizde ilk göze çarpan detaylar arasında, dikey bir tasarımı olması ve 1.000 litre iç hacmi olmasıdır. Bunların yanında diğer teknik detaylarına baktığımızda ise 30 kilogram ağırlığında, 161 santimetre yüksekliğinde, 5 milimetre malzeme kalınlığı ve 50 derece çalışma ısı oranı bulunmaktadır.  Bunlarla birlikte istenilen herhangi bir renkte üretilebildiği için farklı içerikler çok daha rahat kategorize edilebilir. Manşon bölümünde istenilen herhangi bir çeşme takılabilir ve pirinç manşon kullanılmaktadır. Böylece gıda temasına uygunluk sağlanmaktadır, sizlerde modelimizi ayrıntılı olarak incelemek isterseniz web sitemizi inceleyebilir, kafanıza takılan soruları müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Polietilen Dikey Depolar
50 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
100 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
200 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
300 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
500 Litre Su Deposu
Polietilen Dikey Depolar
500 Litre Boru Tipi Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
750 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
1000 Litre Boru Tipi Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
1500 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
2000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
3000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
4000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
5 Tonluk Su Deposu
Polietilen Dikey Depolar
8000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
10 Tonluk Su Deposu
Polietilen Dikey Depolar
15000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
20000 Litre Dik Depo
Polietilen Dikey Depolar
25000 Litre Dik Depo
Renk Kodu Seçiniz
Teklif Al
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×