Çağrı Merkezi 444 55 60
  • Su Deposu
  • Blog
  • Moloz Şutu - Moloz Kulesi Kurulumu Nasıl Yapılır?

Moloz Şutu - Moloz Kulesi Kurulumu Nasıl Yapılır?

Karmod plastik yüksek katlı bina, şantiye ortamında moloz ve inşaat atığı kaldırma sorununa hızlı çözümler üretiyor. Üretimini yaptığımız yeni, pratik ve teknolojik plastik moloz atma - dökme bacalarını uygun fiyata en kaliteli şekilde sizlere sunuyoruz.

Molozşut, inşaat ve şantiyelerde kalıcı çözüm sunan, düşük maliyetli bir sistemdir. Uzun ömürlü kaliteli polietilen hammaddeden üretilmektedir. Atıkların aşağıya taşınması aşamasında moloz atma sistemi hiçbir risk veya güvenlik problemi oluşturmaz. Güvenle moloz atıklarını, inşaat enkazını ve kat arasındaki çöplerin alt kata aktarılmasını sağlar.

Hızlı ve Kolay Kurulum

Her yükseklikteki kat aralığına göre kolayca ayarlanabilir ve kullanılabilir. Kat arası sabitleme ayakları sayesinde her kat kendi ağırlığını taşır. Böylece yüksek yapılarda sorunsuz kullanılabilir.

Az Yer Kaplar, Kolay Taşınabilir

Karmod Moloz Kulesi, bacaların iç içe geçebilen konik yapısı sayesinde kolay nakliye ve yer tasarrufunda büyük avantajlar sağlar.

Sıcak ve Soğuk Havalara Dayanıklı Özelliktedir

Yüksek mukavemetli, UV stabilizanlı polietilenden üretilmiştir. İnşaatlarda, her türlü iklim koşulunda kullanıma uygundur. İdeal kalınlık ve esnek yapısı sayesinde yüksek darbe dayanımına sahiptir.

Projelendirme ve Kurulum konusunda desteklerimiz mevcuttur.

Ayrıntılı bilgiyi şube ve satış ofislerimizden alabilirsiniz:

05 Eylül 2022
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×