Çağrı Merkezi 444 55 60

Karmod Plastik Bir İlki Daha Hayata Geçirdi

Karmod Plastik yaz sezonunu bir inovasyonla karşılıyor. Sektörde, depo çözümlerindeki geniş ürün gamıyla bilinen Karmod Plastik, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak özel yaptırdığı kalıplarla yeni bir ürünün üretimlerine başladı.

Estetik ve ergonomik özellikleri ön plana çıkan ürünün “Milenyum Depo” adıyla tanıtımlarına başlandı.

Su Deposu çeşitlerinin ilk olarak 500 litre, 1000 litre ve 2000 litre olarak ilk üretimleri gerçekleştirildi. İhtiyaca göre, tekil kullanıcılar için daha küçük ve kitlesel ihtiyaçlar için ise çok büyük kapasiteli ürünler de üretilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karmod Plastik Genel Müdürü Talay Öztürk şunları söyledi: “Karmod Plastik olarak güçlü üretim kapasitemizi hep nasıl bir yenilikle birleştirebiliriz diye düşünüyoruz. Yeni ve farklı neler yapabiliriz diye çabalarımız devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Milenyum Depo dediğimiz farklı bir ürün üretimi gerçekleştirdik. Bu ürün hem estetik hem de ergonomik. Yani oldukça kullanışlı. Ürünle ilgili aldığımız geri bildirimler ise bu konudaki izlenim ve tecrübelerimizi teyit ediyor. Şimdi başka nasıl yenilikler yaparız diye düşünme zamanı. Bu heyecanımızı hiç yitirmek istemiyoruz.”

Milenyum Depo Serisi

18 Ocak 2022
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×